Slikti izrunājoties par valsts iekārtu Latvijā, draudēs cietumsods līdz pieciem gadiem

151198_df3f7a1228

Ikvienam Latvijas pilsonim un iedzīvotājam, kuram būs iebildumi pret valstī notiekošo un kurš sadomās kaut vai izteikt publisku aicinājumu grozīt valsts iekārtu Latvijā, draudēs līdz pat pieciem gadiem ilgs cietumsods, – tāda būs realitāte, ja īstenosies Latvijas Drošības policijas, Satversmes aizsardzības biroja, Militārās izlūkošanas un drošības dienesta ar Solvitu Āboltiņu un „Sorosa organizācijām” kopīgā iecere par grozījumiem Latvijas Krimināllikumā, vērtē pietiek.com.

Ej uz nākamo lapu lai lasītu tālāk!

COMMENTS

  • <cite class="fn">vidis mikelsons</cite>

    …vai tieshaam vairs pret zhiidu ekspansiju nekaadu zaalju vairs nebuus kaa tikai MG42?

  • <cite class="fn">haralds elceris</cite>

    značit vajag ne slikti izrunāties par nelāgo valsts iekārtu Latvijā, bet labi izrunāties par nelāgo valsts iekārtu Latvijā!

  • <cite class="fn">Andris ROMANOVS</cite>

    Sanāk tā, ja es izteikšu savas domas, mani iebāzīs būrī? Un kur tad palika demokrātija, vārda brīvība?
    Nošaut…….

  • <cite class="fn">Aldis Biķis</cite>

    Drīz jau vairs pat elpot nedrīkstēs…

  • <cite class="fn">Guntis Eglitis</cite>

    Tad jau Aboltina pirmaa jaanem guustaa…Vina darbojas palielaa baraa,laikam vienotiiba saucas…

  • <cite class="fn">Guntis Eglitis</cite>

    Tad jau Aboltina pirmaa jaanem guustaa…Vina darbojas palielaa baraa,laikam vienotiiba saucas…

  • <cite class="fn">Zakis Miksis</cite>

    nu re cilveki saak runaat ka nav apmierinati ar notiekoso un siem bail paliek , ka arii sakas kautko ko dariit , tapeec saak biedeet mus NOPIETNI GRIB MUS IEBIEDEET , LAI BUTU TA .. JA VINJI TEIKS LEC MUMS BUS JALEC JA VINJI TEIKS ATDODIET MUMS SAVU BERNU TAPEC KA ARZEMNIEKS PIESOLIJA DAUDZ NAUDAS , MUMS BUS JAATDOD JA MUMS TAS NEPATIK LIKS CIETUMA , A BERNU TA VAI TA ATDOS IZDOS, PARDOS…. MES NEDRIIKSTAM TO PIELAUT!!!!! LATVIESI BAC

  • <cite class="fn">Inese Luks</cite>

    Besi ta briva latvija kura vieta vina ir briva dejo pec eiropas savienibas stabulestikai zin ka zagt naudu un cilvekus krapt ar nodokliem un tt visus atlaist un lai padzivo ka visi valsts iedzivotaji uzreiz kajas atstieps a ta tikai zin ka nodoklus no nedzivosajiem latvija pieprasit lai iet ieskrieties cilveki kuri dzivo arvalstis maksa nodokli taja valsti kur vini dzivo kads sakars latvijai ar to nau no kurienes naudu sukt mazak vajaga zagt no budzeta! Kas latvijai ir neka pasi neko nerazo tikai cietumi un vis tracina!!! Lai pret sevi izmanto to likumu!

  • <cite class="fn">Egils Dambis(Amor vincit omnia)</cite>

    CEĻŠ UZ TOTALITĀRISMU, BEZ GAISMAS TUNEĻA GALĀ

  • <cite class="fn">Jānis Bērziņš</cite>

    Āboltiņa sēnes saēdusies.

  • <cite class="fn">Modris Robalds</cite>

    valdība panāks to(visticamāk vēlas panākt)lai emigrē atlikušie strādājošie,tad paliks tikai dzērāji,narkomāni un pensionāri—jā un nekam nederīga valsts iekārta!!!
    tad eiropas gudrie—Oooo jums vajag iedzivotājus-bet lūdzu jums miljonu melnos mošķus-derīgi melnajam darbam un pretī nerunās jo valodu nezin!!!

Pievienot komentāru